Rybářství Třeboň a.s. ve spolupráci s DDS TOUR s.r.o. připravilo pro všechny návštěvníky našeho webu již tradiční internetovou *soutěž Třebonští kapři do Kuchyně patř**.
Soutěž má velmi jednoduchá pravidla. Stačí si prohlédnout tři videa s recepty na přípravu pokrmů z Třeboňského kapra, jedno z nich si vybrat a v soutěžním formuláři odůvodnit, proč by jste chtěli ochutnat právě tento pokrm.
Hlavní cenou je ubytování v Třeboni v penzionu Schwarzenberský seník.
Datum zveřejnění aktuality: 3.03.14
Držitelem chráněného zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007 je společnost Rybářství Třeboň a.s.
Rybářství Třeboň a.s.Vánoce 2024 a prodej třeboňského kapra u certifikovaných prodejců; seznam stánkového prodeje vánočního kapra.
Pořiďte si třeboňského kapra na Vánoce 2024 přímo od třeboňských rybářů.
Zaktualizovaný plán podzimních výlovů vybraných třeboňských rybníků na podzim 2024.
Rybářství Třeboň a. s. 17. 9. 2024 vydalo tiskovou zprávu o zrušení slavnostního výlovu rybníka Rožmberk 2024.
Partnerem Rybářství Třeboň pro pořádání Rybářských slavností je provozovatel portálu Trebonsko.cz společnost Destinace Třeboňsko o.p.s.
Poněkud netradiční biftek si připravíte z filetu z kapra. Výška bifteku záleží jen na vašem přání.
Grilování Třeboňského kapra, je hlavně v době dovolených a letních pobytů čím dál populárnější.
Kapří biftečky jsou ukázkou, jak v krátké době připravit chutné jídlo, s velkým podílem masa Třeboňského kapra.
Komentáře
Monika Pincová - #
Pečený kapr v alobalu i kapří ocásky mě velice zaujali .Ještě jsem o tomto receptu neslyšela a nesetkala jsem se s tím. .Jak bude příležitost tak to ráda vyzkouším .Pokud mi to bude chutnat ráda jsi to znova uvařím.Velice ráda zkouším nové recepty.Moc děkuji za inspiraci a recepty které ráda vyzkouším budu se těšit na výsledek..Určitě to bude moc dobré a určitě se osvědčí..
Monika - #
Pečené kapří ocásky – tento recept mne zaujal, pro svou jednoduchost a použité ingredience. Bude to zaručeně dobrota.
Karin - #
Pečené kapří ocásky – velmi zajímavý recept na zpracování částí kapra, po kterých málokdo touží.Letos určitě na vánoce vyzkouším. Ne, že bychom rybu jedli jednou do roka, ale celého kapra kupuji opravdu jen na vánoční stůl.
Miroslava Chlumská - #
Všechny kapří recepty jsou velice lákavé,ale ti kapři z Třeboně jsou tak drazí!!!
Fanda - #
Zaujal mne kapr ve vinné páře.Vyzkoušel jsem a opravdu to nemá chybu. Je to dietní a všechny chutě masíčko hezky provoní. Prostě je to delikates. Díky.
Fanda.
Monika - #
Pečené kapří ocásky
Tento recept mne velice zaujal. Když doma děláme kapra, ocásky většinou nikdo nechce, pro velké množství malých kostiček. Teď už vím, že až příště budu dělat kapra, zužitkuji i ocásky.
Monika
Komentáře