Zpracování kapra - fotky

Výsledkem zpracování by měli být filety z kapra bez kostí.

Postup zpracování v domácím prostředí při zakoupení živé ryby. Jednotlivé úkony - zabití, odšupení, kuchání, porcování a filetování můžete zhlédnout také na podrobných návodech na videu.



Fotografie zpracování kapra

Vložte nový kometář

Vložte komentář či dotaz. U článku - Zpracování kapra - fotky - zatím není zveřejněn žádný komentář.

Komentáře

Všechny pole formuláře jsou povinné. Po vyplnění zobrazte "Náhled" pro kontrolu textu. Pak můžete zprávu "Odeslat". Váš e-mail nebude zveřejněn.

Rybářství Třeboň a.s.

Držitelem chráněného zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007 je společnost Rybářství Třeboň a.s.

Rybářství Třeboň a.s.

Aktuality

Velikonoční prodej Třeboňského kapra

Informace k velikonočnímu prodeji kaprů 2025 na sádkách společnosti Rybářství Třeboň a.s.

9.04.25 / Aktuality

Exkluzivní rybaření na Staňkovském rybníce

Rybářství Třeboň nabízí exkluzivní týdenní sportovní rybolov na rybníce Staňkovský. V ceně je přístřeší v rybářské chatě i povolení pro 2 osobní automobily.

27.03.25 / Aktuality

Sportovní rybolov - začátek sezony 1. 3.!

Rekreační rybaření na rybnících Hejtman, Staňkovský, Nový Kanclíř i Táborský začíná 1. března 2025.

24.02.25 / Aktuality

Slavnostní výlov rybníka Rožmberk 2025

Rybářství Třeboň a. s. oznamuje termín slavnostního výlovu rybníka Rožmberk: 17. – 19. října 2025.

8.01.25 / Aktuality

Partneři

Třeboň a Třeboňsko

Partnerem Rybářství Třeboň pro pořádání Rybářských slavností je provozovatel portálu Trebonsko.cz společnost Destinace Třeboňsko o.p.s.

Třeboňský kapr

Rybářství Třeboň a.s. je partnerem rybářského závodu s názvem Třeboňský kapr.

Produkty z Třeboňského kapra

Doporučené recepty